Следвайте ни в ТелеграмВ сряда OFFNews публикува статията Осъденият за трафик

...
Следвайте ни в ТелеграмВ сряда OFFNews публикува статията Осъденият за трафик
Коментари Харесай

Корнелия, хайде да не се лъжем. Осъденият за трафик на жени чалга певец Кондьо е в комитета ви срещу джендърите

Следвайте ни в Телеграм

В сряда OFFNews разгласява публикацията " Осъденият за трафик на дами чалга артист Кондьо е в предприемчив комитет против " джендъра ". Надлежно цитирахме източника, от който сме я взели - организация " Седмица " (Сливен).

Статии, в които се оповестява същата информация, се появиха и в уеб страниците " Дневник " и " Клуб Z ".

Няколко часа по-късно обаче пресслужбата на Българска социалистическа партия популяризира извънредно изрично опровергаване, в което се споделя:

" Публикуваната информация в публикацията на Offnews.bg на 22 март 2023 година, основана на данни от организация " Седмица " – Сливен, публикацията на „ Дневник “, основана на информация от уеб страницата " Сливенинфо ", както и публикацията на Clubz.bg, които настояват, че артистът Кондю Савов, прочут като Кондьо, е член на сливенския предприемчив комитет за референдум срещу проучване на джендър идеологията в учебните заведения, е подправена вест.

Инициативният комитет за референдум срещу проучване на джендър идеологията в учебните заведения няма локални инициативни комитети. "

Кой обаче лъже?

На интернет уеб страницата на БСП-Сливен обаче и досега стои вест, оповестена на 21 март тази година със заглавие ".

Самата информация е опровергаване на изказванието на " Позитано 20 ", че " няма локални инициативни комитети ". Явно в Сливен има, или най-малко по този начин твърди БСП-Сливен.

А по какъв начин стои въпросът с присъединяване в него на наказания за трафик на дами и склоняване към проституция чалга реализатор Кондьо?

Името на Кондьо (Кондю) Савов също бе в сливенския " анти-джендър комитет " към 17,30 часа през вчерашния ден. Това ясно се вижда от скрийншота от формалния уебсайт на Столетницата в града на стоте воеводи, който публикуваме.

 

След това описът с публично ангажираните персони в Сливен, ангажирани с громенето на " третия пол " в учебните заведения, се редуцира с едно име - това на някогашния чалга реализатор.

Освен това пред сътрудниците от " Дневник " регионалният координатор на Българска социалистическа партия в Сливен Ралица Пашова първо е удостоверила наличието на Кондьо в самодейността, а по-късно се е обадила в редакцията да каже, че лежалият в пандиза за сводничество артист напуща комитета, " само че продължава да поддържа самодейността и идеята на левицата ".

Така че новината на OFFNews не е подправена, само че опровержението на Българска социалистическа партия на Корнелия Нинова е!

 

Инфо: OFFNews.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР